L'esforç no és tal sense patiment.

Carpe diem amics !!

domingo, 5 de junio de 2011

CRÒNICA AQUATLÓ MATARÓ Juny 2011

El que havia de ser una matinal de Triatló, amb un recorregut excel.lent en bici, per la NII, s'ha vist modificat per la maleida pluja, que tot i desparèixer abans de començar la prova, a deixat prou tolls i agua perque fos un risc el segment ciclista.
Així doncs, reunió d'urgència dels caps dels equips i de la Fede, i anul.lació de la bici passant a ser un Aquatló, 1000 metres nedant i els 5 km previstos de running.

No estava gaire fi jo avui, ahir vaig tenir alguns simptomes de grip i només em faltava tenir que enfrontarme a 1 km nedant enlloc dels 750 metres previstos inicialment.
La veritat és que hem estat valents els que a les 6:30, mirant per la finestra com cau aigua, agafa el cotxe i cap a Mataró a veure com acaba el matí tot i estar una mica grogui. He pogut aparcar bastant bé el cotxe, a un km aprox. del box i quan encara pensava que fer, si deixar la bici i veure quines notícies hi havia, no deixaven de passar triatletes amb la bici cap el box. 
No podia ser menys, agafa els trastos, infinits en una prova així, bici, neopre, sabatilles de còrrer, les de la bici, gorro, ulleres, dorsal, etc., etc., etc........... i cap el box.
Una sensació una mica "humida" anar col.locant les coses mentre plovia, tot ja xop i esperant que es decidia.
Cap a les 8.15 localitzo en Jaume i anem al guardarropia i a preparar el neopré.

Endarreriment de 30 minuts per a la sortida, essent a les 9.30 les noies, 9.38 els nois federats i 9.42 els no federats. Aquesta situació ja la vaig viure al TRI de Vilanova, però en aquella ocasió, al no estar permés el neopré per la temperatura de l'aigua varem fer 2,5km run/1000 swim/2,5km run. Aquest cop no es dividia el running per la impossibilitat de posar-te el neopré en una transició.

Jordi i Jaume amb uns quants paraigües al fons .......

Sortida puntualíssima com sempre i vinga cops per tot arreu. Fins que no trobes el lloc tardes una mica. El mar estava molt planer (res comparat amb Sitges) i es podia nedar molt bé. Potser per això he apretat un pel massa i ho he acabat pagant més tard. passem la primera boia, i anem cap a la segona, perpendicular a la platja. Ja fa una estona que he hagut de baixar el ritme, més suau i amb no gaire bones sensacions. A la segona boia quan girem cap a l'arribada, comencen a cridar la barca perque reculli un nedador. Penso que potser seré el següent.
Aconsegueixo buidar l'estomac d'aire salat que em recorda tota l'aigua que he begut, i pensant que només falten uns 300 metres, em relaxo i nedo sense mirar. Errada !!! fins 3 vegades he estat nedant cap un punt incorrecte i he tingut que redreçar.
Finalment sortida de l'aigua marcant el xip 21:37 a l'entrar al box. No està malament, posició 454 de tots els participants, però això ho sabré després, ara només toca còrrer !!!

Transició correcte i mentre em poso el dorsal en Jaume em saluda. Cony, hem sortit a la vegada de l'aigua !!

Circuit de running amb 2 voltes a circuit de 2,5km, una mica asfixiat al començament doncs fins al primer km no he pogut omplir els pulmons a tope. Aquest canvi de nedar a còrrer no el tinc gens entrenat.
Temps d'aquest segment de 23:40 amb un total de 47:29 minuts tota la prova, el 453 de 739 amb 77 retirats i  
4 desqualificats.

Prova una mica descafeinada, alguns han decidit no participar-hi en treure la bici i la veritat és que jo també la he trobat a faltar.
   

               
              Els aquatletes

El millor del matí !!! les calories !!!

Esmorzar èpic i cap a casa a descansar. Espero que tot estigui ben sec per la setmana que vé. TRI a  Blanes. Si us plau, la pluja ben lluny que vull rodar una miqueta.....

Fins aviat!

No hay comentarios:

Publicar un comentario