L'esforç no és tal sense patiment.

Carpe diem amics !!

lunes, 13 de junio de 2011

TRAIL SANT BOI - CURSA DE LA ROCA NEGRA

El proper diumenge, 19 de juny, a les 9.00, arranca la primera edició de la Cursa de la Roca Negra.


La primera cursa de muntanya amb sortida desde l'estadi d'atletisme de Sant Boi de Llobregat, que recorre els històrics camins del parc natural del Montbaig (Sant Ramon), Santa Bàrbara del Llor, Can Cartró i el Montpedrós, en un dur viatge d'anada i tornada, acumulant més de 2300 metres de desnivell, 1200 dels quals, en pujada.
Al llarg del recorregut es corre per zones emblemàtiques de la zona, tot fusionant l'esport amb l'estima al medi natural en un trail que serà recordat per les dues dures pujades a les Roques Negres de la Zona: A Santa Bàrbara del Llor i al cim del Montpedrós (Sant Antoni).

A més, l'organització de la cursa compta amb la participació activa de l'atleta del Club Domingo Catalán, Ricard Verge, qui retrà així homenatge al seu pare amb el mateix nom, que va formar part del club durant molts anys.


Tot i la duresa d'aquesta prova, per el perfil, per els pendents (1200 positiu) i per la calor que farà, em vaig decidir apuntar perque son les muntanyes de casa, amb recorreguts que hem fet corrents o en bici BTT i per descobrir noves rutes a fer i nous reptes
El ritme serà molt, molt lent, penso fer parades tècniques als controls (n'hi ha tres) i de mica en mica anar recorreguent els 21,3 km de la cursa. Una mitja marató de muntanya. 

Aquest és el perfil:

Clickeu per fer la imatge més gran !!

i el track:

vista aerea, sortida i arribada a l'estadi de Sant Boi

El que no us heu de perdre és aquest video que us penjo, que ha fet la organització i que posat en un volum adient posa la pell de gallina a qualsevol. Enhorabona a qui ho hagi fet desde aquí !!



Salut a tothom!!

1 comentario: