L'esforç no és tal sense patiment.

Carpe diem amics !!

domingo, 12 de junio de 2011

CRÒNICA TRIATLÓ BLANES juny 2011

Triatló més dura de l'esperat doncs la part de bici, en un circuit de tres voltes superava un desnivell molt fort que ens ha fet clavar la bici a més d'un. Molt bona organització tot i ser la primera de la gent de Blanes, box, circuit, sindria i meló al final apart de la típica samarreta (una més !!) i algun que altre obsequi.

Despertador un cop més a les 6.30 i a les 8.30 ja estava col.locant la bici al box.


Cada cop em vaig fent més "eficient" en tota la logística i estris varis. Podeu veure les "zapas" de bici ja calades a la bici doncs avui, després de molt entrenar utilitzava la tècnica de saltar sobre la bici i col.locar els peus a les sabatilles en marxa. No és tant per guanyar temps sinó per fer la prova amb més inèrcia, i sense aturades, com diuen els canons que s'ha de fer. Bé, després també s'ha de desmontar en marxa, la veritat és que desde fora es veu espectacular, desde dins no pares de dir: ai ai ai que me la fotu !!
Les vambes de còrrer, visera i a sobre el manillar, casc, dorsal i ulleres. Tot aixo t'ho trobes quan vens amb el neopré i fas la T1.
Avui el swim ha estat força ràpid, l'aigua estava molt tranquila, 222 participants a la sortida i es nedava molt bé fins arribar al punt de les boies (2) on algú ja t'estomacava sense voler (vull pensar) per fer la traçada tot lo ajustada possible. Temps del segment 15:42 els 750 metres.
Surto de l'aigua i quan ja portava una estona corrent per la sorra penso: nanu, potser que comencis a treure el neopré, no? tenia el cap més al salt del tigre sobre la bici ........ transició bastant ok, saltet ok (que us pensàveu), i vinga, a pedalar. Com ja he dit, la primera volta he patit força doncs he volgut fer la pujada amb el plat gran i controlant amb els pinyons i així m'ha anat, crec que m'avançava la gent que caminava per la vorera. Al final però tampoc està tant malament, 43:04, sobre uns 28 km/h de mitjana, tot i que creiem amb el Jaume que han estat menys de 20 km aquesta part. Bé, no li ho direm a ningú.
T2 correcte sense incidències, bastant ràpida doncs ja venia descalç desde la linia d'entrada al box i vinga cap a còrrer.
Aquí s'ha acabat la TRI.
Primer, inici de rampes als bessons que m'han fet començar bastant lent, després fins i tot flato, i al final em feia mal tot, total: 28:03 al segment !!! aquí està inclós la T2 però la mitjana ha estat de 5:30 aprox, molt, molt malament si comparem amb altres TRI, però la veritat és que no he pogut fer gaire més.
Temps final 1:26:49, lluny de la millor marca pero en els temps de les primeres de l'any passat.
Lloc final, 182 de 222 amb alguns abandonaments i desqüalificacions.
Marca i posició per oblidar, però bon regust, doncs amb un bon segment de run, tampoc hagués estat tant malament.
Aquí podeu veure un parell d'imatges de l'ambient del box i de les carpes:



Molt gent animant, la majoria desde la platja mentre prenien el sol i ara a pensar en la cursa de muntanya de la Roca Negra del proper diumenge, que després us penjo el post amb la info.
Content també d'haver-me trobat amb l'Edu Gabriel, xavalet de 17 anys que ha quedat segon de la seva categoria junior i que si els estudis i les noies el deixen, serà un mega-crack.
Salut, km i descans, que demà es festa !!

No hay comentarios:

Publicar un comentario