L'esforç no és tal sense patiment.

Carpe diem amics !!

domingo, 29 de mayo de 2011

SORTIDA SANT BOI-BEGUES-SANT BOI

Un dels objectius en els propers mesos es fer tirades més llargues en bici del que estic acostumat. Ja va succeïr la setmana passada amb la BTT, i aquest diumenge ha estat l'hora de la bici de carretera.
Finalment únicament el Diego i jo em superat la resaca de la victoria del Barça a la Champions i a les 7.30 estavem rodant cap a Sant Climent.
La veritat és que el recorregut ha estat dur però molt bonic, doncs desde Begues, tot i el patiment de la pujada, les vistes son espectaculars. El recorregut bàsic a donat el perfil que us adjunto, aquest cop si que es pot tremolar una miqueta ......

port de segona i especial
Sortida desde Sant Boi, pujada el primer port per descendre fins Sant Climent. Arribada a Viladecans, Gavà mar, Platja Castelldefels, Castefa poble, Gavà i pujada a Begues. Baixada per la Rectoria per arribar a Torroella, Sant Vicenç dels Horts i de nou Sant Boi. Total 48 kilòmetres en 2 hores. Uns 500 metres de desnivell positiu acumulat.
Cap el final han començat a caure unes gotes que han acabat de refrescar la sortida. Dutxa i a les 9.30 a gaudir del dia amb la família.
Ha estat bé disposar de la carretera sense transit (no m'estranya, a les 7.30), i tot de ciclistes, sobretot amb BTT per la pujada de Begues, comentant la jugada i la duresa de la pendent.
Alguns han envejat els nostres maillots de Valbuena, conmemoratius de la 9ª Marxa que se celebrarà al setembre.
Maillot i culotte




Aquest diumenge toca ja el TRI de Mataró. Estic entrenant la T1 amb les sabatilles a les cales. Veurem si progresso adequadament. Seguirem informant.

Salut!

No hay comentarios:

Publicar un comentario