L'esforç no és tal sense patiment.

Carpe diem amics !!

domingo, 1 de mayo de 2011

INICI TEMPORADA TRIATLÓ

Ja la tenim aquí !!
Amb la primavera ja començada encetem la temporada de TRI amb moltes ganes i per veure si progressem en aquesta modalitat esportiva. El dia 8 de maig, la primera a Sitges.
Després de la cursa de bombers la veritat és que vaig preferir descansar una mica, coincidint amb la Setmana Santa i la infiltració d'hialurònic al genoll.
Després d'uns dies però ja toca preparar encara que sigui una mica aquesta triatló, i en això estem. El running el deixo per tirades suaus (la Tri son nomes 5 km) i prefereixo posar-me al dia amb la natació i la bici.
Ja he fet alguna sortida amb bici, l'anterior amb el Diego fins Castefa i fa uns dies 20 km en un temps de 40 minuts.
La natació ja està també iniciada, amb tirada al Rocafort fa uns dies de 800 metres i una més seriosa amb en César a Sant boi de gairebé una hora amb entrenament usant pull-buoy, pales, fent sèries de 100 m en 2 minuts i una mica d'esquena. jo calculo uns 1200 metres aprox. No està malament. També vaig estrenar les noves ulleres d'aigua, speedo racing competition, que la veritat, de moment funcionen per el que les vull: que no entri aigua !!

Avui sortida en BTT de la que us deixo algunes fotos. Tot sol m'he fet uns 35 km en 2 hores. Per els geògrafs, detallo el recorregut: desde casa pujada a Sant Ramon per la font de Golbes, en 18 minuts, després baixada per la part posterior fins Viladecans per pujar desde Sant Climent al pas de la creu per asfalt i baixar de nou a Sant Boi. Enllaç amb el camí del Sorral i aquí m'he despistat passant a l'altre banda del Llobregat per el camp de l'Espanyol pensant que després podria creuar. El riu estava alt per les últimes plujes i no hi havia manera de poder creuar, tot i estar just a la perpendincular de casa !! He hagut de tornar per Sant Joan Despí, per la carretera fins l'Eroski i creuar per el pont de Cornellà-Sant Boi fins a casa. collons, tot el baix llobregat !!A tope els últims km doncs m'esperaven per dinar. Sempre ho he dit que faltaven ponts entre Sant Boi i Molins, pero ara, encara més !!

Vista desde l'Ermita. Tot el litoral al fons

L'Ermita de Sant Ramon al fons

Camí del riu ó del Sorral

Camp dels pericos. mitja volta cap a casa










En breu, el calendari, que ja està confeccionat fins l'Agost.
Salut!



No hay comentarios:

Publicar un comentario