L'esforç no és tal sense patiment.

Carpe diem amics !!

viernes, 15 de abril de 2011

CRÒNICA CURSA BOMBERS 2011

Matinal de molta calor que va fer que els gairebé 18000 participants finals patissim força durant la part final de la cursa.
Transport en moto fins la sortida al carrer Marqués d'Argentera per això de la sostenibilitat (i de no trobar aparcament) i preparats per la sortida. No sè a qui de màrqueting va decidir començar a les 10.00 (hora un pel dominguera) però allà estàvem tots separats per calaixos, musica canyera i mirant el rellotge.
Sortida sense molta gent al davant que no em van frenar en excés. Havia planificat una cursa de menys a més, aprofitant la pujada de Paral.lel per mantenir sobre els 4:45 per apretar a partir dels 5km i buscar el sub 47.
El pulsòmetre em va ajudar a controlar força i vaig anar fent km sense patir fins arribar els 5 en 23:50.
Aquest era el moment d'apretar un pel i la veritat és que la calor no va ajudar gens. Punt a millorar per la organització (mucho Nike pero poca agua), en lloc d'un sol punt de beguda al km 4 amb aigua i gatorade (que gairebé ningú agafava perque ja portaven l'aigua) tindrien que haver organitzat un segon punt sobre el 7, perque la gent ho va necessitar de veritat. Varies lipotímies, mascaretes i ambulàncies varen fer presència els últims km.
La pujada d'Ausias March i la posterior de la ronda em van fer ralentitzar una mica per apretar tot agafant la Via Laietana fins l'arribada. Segon parcial en 23:15 per completar la cursa en ........ 47:05  !!!!
Un cop acabat sembla difícil no poder baixar 6 segons en 10 kilómetres però sempre hi ha la recança d'apretar per por a punxar més endavant. Tot i així content per haver acabat en positiu i fent la millor marca de l'any, encara lluny dels 45:33 del 2009.
L'Àngels va finalitzar en 59:24, per sota de les seves possibilitats però va afluixar molt en la segona part per l'exigència de la temperatura.


Cursa a repetir l'any que vé, doncs encara que sigui Nike, rotllo màrqueting, etc., la veritat és que està ben organitzada, el recorregut està bé i permet fer uns bons temps.
Ara girem pàgina i comencem la temporada Triatlètica, el 8 de maig a Sitges. tindrem que preparar un planning per aquestes festes i la última d'Abril.

A reveure !

No hay comentarios:

Publicar un comentario