L'esforç no és tal sense patiment.

Carpe diem amics !!

viernes, 8 de abril de 2011

SORTIDA ENTRENAMENT TRIATLÓ

La veritat es que aquestes últimes setmanes, un cop recuperat de la marató volia centrar-me més en la bici. Així hem fet algunes sortides amb BTT, també algun entrenament de running, és veritat, en els meus viatges per llevant i Itàlia de cara a la cursa de Bombers d'aquest diumenge.
Les triatlons s'acosten però, i hem de començar a fer volum de bici de carretera. Des de l'any passat els meus entrenaments han estat per un circuit sense transit, d'uns 5 km per anar entrenant les Sprint i anar adaptant-me al pedaleig cíclic que demana aquesta modalitat ciclista. També m'ha servit per les duatlons de carretera està clar, on vaig fer un paper digne a les de Granollers i Calafell.
Avui però tocava sortida amb el Master Diego i no hi havia més remei que seguir-lo i no quedar enrera. Aquí va el perfil que hem fet. Una imatge val més que mil paraules:


Han estat 1h35 minuts fent un total de 40 kilòmetres. Aquesta serà la distància de bici en la triatló olímpica que vull fer a l'octubre, però es clar, amb 1500 metres nedant primer, i 10 km corrent després. Tot arribarà, de moment les sprints.
Sprints, i més sortidetes com aquesta. Només començar, el port de la etapa, desde Sant Boi a Sant Climent, arribada a Viladecans i creuar per sobre l'autopista i l'autovia per enllaçar amb el camí Ral que ens portava a Castelldefels. Per el carril bici del passeig hem patit de debó el fort vent que feia avui, molta gent fent Kite surf, patinant i passejant.


Esta bé aprofitar aquest carril doncs quedes protegit dels cotxes i no hi ha risc de caigudes com la que he tingut en el passeig de la platja. Sense incidència, però on he blocat una roda entre les fustes de decoració. Una mica malparides si son les fustetes, amb BTT no hi hauria problema !!
Hem agafat força velocitat amb el vent a favor, fins 55 km/h en algun moment, i tots dos en posició racing amb els acoples, que precisament el Diego estrenava avui.
La tornada l'hem fet per el polígon de Sant Boi però tot i així, propineta del cunyao amb pujadeta fins prop de l'estadi d'atletisme Constantí Miranda, ronda Sant Ramón i a recollir l'Abril que venia de colònies. M'han sobrat 5 minuts, no em podia perdre la seva primera arribada en autocar després d'uns dies dormint fora !!
Demà descans i diumenge Cursa de Bombers. Objectiu: sub 47. Veurem, en breu la crònica.
Salut!


No hay comentarios:

Publicar un comentario