L'esforç no és tal sense patiment.

Carpe diem amics !!

domingo, 15 de mayo de 2011

CRÒNICA CURSA COLLSEROLA 2011

Tercera participació en aquesta cursa, que deixa sempre molt bon gust de boca, per el recorregut, per l'entorn, i per la butifarra del final !!!
Avui ens hem aplegat uns quants runners, Diego, Àngels, Toni, Jordi i l'outsider Mario (el tio ha arribat a les 9.29), volíem fer una marca més en aquesta cursa molt popular.
Sortida a les 9.30 (sense catifa de sortida pel xip, però que bé, tampoc ve de 30 segons ...), 2,5 km per Cerdanyola i entrada al parc per pujar amunt, amunt. Els següents km son de pujada amb algun fals pla fins el km 7, passant per corriols molt macos, estrets, amb ombra, una zona d'eucaliptus que s'agraeix infinítament fins coronar gairebé el parc i començar la baixada.


Perfil, longitud de gambada i velocitat

Després de la sortida, el Diego i el Mario han tirat al seu ritme per fer un bon temps i els demés hem anat fent a ritme molt més suau. jo tenia intenció d'acompanyar l'Àngels fins el punt més alt per després tirar de baixada. això ha succeit una mica abans del cim, doncs ella ja estava una mica agobiada de la pujada i m'ha dit que marxés tot sol. Així ho he fet, i la veritat és que el fet de pujar suaument m'ha permés avançar molta gent de baixada, a ritmes de 4:30/4:45 que em feien sentir com un Kilian Jornet de joguina, però gaudint de les forces i dels corriols. La pujadeta final però ha passat factura i he hagut d'enlentir el ritme fins arribar en uns 1:18:03 que no estan gens malament.
Diego amb 1:03 i Mario 1:04 han fet molt bones marques, tancant el Toni amb 1:23 i l'Angels amb 1:27, MMP doncs l'any passat havia fet 1:32.
745 arribats que hem pogut gaudir de buti, sindria, beguda i gelat, i piscina pels valents. Ja esperem la propera !


com veieu estirem i relaxem a qualsevol lloc !!
 Salut i km !!

2 comentarios:

  1. La propera es la cursa del poblat ibèric , amb una mica mes de desnivell , però menys kms .Amb un apet de fruita i un bany a la piscina que ve molt de gust amb la calors de finals de juriol ... Os hi esperem .desde el C.H. Cerdanyola salut i kms

    ResponderEliminar
  2. Hola Onalum,
    gràcies per contactar. Estarem pendents.
    Salut!

    ResponderEliminar