L'esforç no és tal sense patiment.

Carpe diem amics !!

domingo, 15 de mayo de 2011

Sortida BTT - Sant Ramon i voltants

Aprofitant el bon temps la BTT es comença a plantejar com una bona alternativa als rodatges de running. Es pot gaudir de magnífics paisatges molt a la vora de casa a part de donar una mica de canya els quadríceps, cosa que s'agraieix després en les curses i altres competicions. De fet, veig que és necessari per protegir una mica el genoll, que sempre està allà, recordant que no te 20 i pocs anys .........


Doncs això, el dissabte de bon matí els tres mosqueters Blas, Javi i un mateix vàrem fer una sortideta per Sant Ramón, Can Cartró i voltants d'unes dues horetes rodant uns 17 km, molt tranquilets i gaudint de les vistes.
No deixo de pensar quina sort els que de ben petits viuen per aqui i han pogut gaudir de tot aquest entorn, per fer esport d'aquest tipus, senderisme, en definitiva, viure la muntanya de manera molt propera.


Los putos cracks, Blas, Javi i el que suscribe
A sota teniu el track del recorregut. Iniciat al cim de Sant Ramon, a la part inferior, fins arribar al Montpedrós, desfent camí per baixar cap a Sant Boi. 

Track a vista de pájaro

El dia anterior ja havia fet una pujadeta a Sant Ramon també en BTT, amb l'Albert i el seu germà Guillem, molt més curta, pujar i baixar i ells van seguir cap a Pallejà. Em conec les curvetes de pujada com el palmell de la mà !!!

salut!



No hay comentarios:

Publicar un comentario