L'esforç no és tal sense patiment.

Carpe diem amics !!

domingo, 22 de mayo de 2011

SORTIDA BTT Parc del Garraf - Però ......... On es Sitges?

S'havia convocat a tot el grup de "bikers" per fer una sortida per el Garraf, per facilitar el camí a l'Edu, inici desde Olesa de Bonesvalls, on havíem arribat en cotxe.
Finalment erem l'Edu i l'Albert, Diego, Jose i Jordi. Inici cap a les 8,20 hores amb la idea prevista de baixar per el Garraf fins a Sitges i tornar a pujar. Es preveien uns 35 km i tots desitjavem l'esmorçar que ens hauríem guanyat al finalitzar a Olesa. Res més lluny del que ha passat realment ..................

Sortim i ben aviat ens trobem una pujadeta per fer entrar gana, amb alguns intents d'escapada per part del Jose que anavem neutralitzant, el Diego regulant i jo a roda. Per darrere Edu i Albert a molt curta distància. Així han passat uns 10 km aprox fins que hem arribat a una cruïlla, camí asfaltat, cap amunt direcció Begues, cap avall Olivella. Suposo que han estat les ganes de poder relaxar les cames en baixada perque tots excepte el Diego no volíem saber-ne res de la opció "cap-amun" i l'hem convençut per anar cap Olivella i després camí de Sitges.
Cagada roc !! Aquí podríem acusar l'Edu de que si diu: podríem anar a Sitges desde Olesa, al menys portés un pel preparadeta la sortida, però ell és així, a la brava !!

Olivella ha estat la fi del grup. Ens han indicat el camí cap a Sitges i després d'una pujadeta, el mobil comença a sonar: Jordi, sóc l'Edu, l'Albert i jo ens en tornem. Això fa mala pinta i ja patirem prou de tornada. cony, nanu, però si eres el guia !! Bé, ja ens veurem !!
I aixi em quedava amb els cracks, a patir, i a veure que em tindrien preparat. 

El recorregut final de la sortida per nosaltres tres ha estat de 2h49 minuts, recorreguent 42 km amb el següent perfil:

Sembla molt però la pujada no és tan acollonidora .....
i recorregut final:

Com podeu veure, Sitges ni apareix ......

Desde Olivella on ens hem separat hem arribat a un punt on podiem triar baixar cap a Sitges o tornar cap a Olesa (com finalment hem fet), via Pla Novelles, on hi ha el temple budista del Garraf, i per una pista ample, trencacames, arribar a Begues i d'allà per carretera de nou a Olesa. El punt més inferior indica la cruïlla. Fins arribar potser he preguntat fins 4 vegades on era Sitges, doncs el mar ni s'olorava i tot eren pujades, valls i cims.

Aquí un exemple d'un magnífic corriol trencatot:

Hasta los cracks pisan suelo alguna vez !!
El Buda Bar

Al final, tot i que ja justet, he pogut acabar amb el cap ben alt. Això si, 3 km més i potser m'han de venir a buscar ..... Les últimes informacions son que l'Edu i l'Albert han arribat bé, han esmorzat (tot i que no ho han merescut) i estan a casa sans i estalvis. Els hi perdonarem, han admés la falta d'entrenament !!


Adjunto foto dels 3 primers classificats i del premi final:

Tampoc fem tant mala cara

Or, plata i argent

I la pregunta final per a tot és: ¿¿¿ Pero Sitges existe ???

salut, km ........ i repòs. 

1 comentario: