L'esforç no és tal sense patiment.

Carpe diem amics !!

domingo, 8 de mayo de 2011

CRÒNICA TRIATLO SITGES - Maig 2011

Quina passada ! espectacular ! és dificil de descriure les emocions que s'esdevenen en una competició d'aquest tipus. No parlo de guanyar, i tampoc de competir (cosa que m'agrada molt), és el fet de les emocions encontrades d'aquest matí disputant la TRIATLO només per el fet de ser-hi. Sí, en majúscules, perque molt gran és l'esperit del prop de 500 triatletes que s'han aplegat a Sitges a les 9.30 per la TRI d'enguany.
La sortida estava repartida en 2, la primera per a federats masculins de club en diverses categories, i la segona per federats independents, llicència de dia i fèmines. 
Felicitar l'organització, Club Natació Sitges i la Fede, doncs no hi ha res a remarcar, que això és lo bó, només esperar que els atletes que s'han endut en ambulància estiguin bé. El circuit era molt ràpid en alguns punts, m'han sortit pics de 51 km/h. i hi ha hagut alguna caiguda.
El despertador a sonat avui a les 7.00 per a tota la família doncs no sè que te Sitges, potser la platja, l'olor de paella que atreu molta gent, entre ells la family. Agraïr a la fotògrafa i a la claca les hores de son perdudes, la paciència, i el neguit perque tot sortís com s'esperava. Bé, les hores de son les estan recuperant m'entre escric la crònica.......
Arribada a Sitges, aparcar i agafar tots el estris (infinits ....) per preparar el box i la sortida d'aigua.
Aqui teniu la foto del portabicis de nova adquisició amb la Medina ben col.locadeta.


He de dir que he patit un pel, doncs sembla que han obert alguns cotxes (ja sembla normal i tot) i ja estic decidit a usar el guardaropia tot i les cues que pugui trobar. Ara, el portabicis no me'l puc endur ..... senyors lladres, serien tant amables d'anar a pastar fang? gràcies.
Aquí em teniu amb en Jaume, que avui debutava i que ha patit a l'aigua com tothom s'imaginava menys ell però que s'ha de felicitar per el temps que ha fet, 1h29m i que segur que millorarà a la propera. Ja és finisher!!

Preparació de les coses al box, col.locació de neopré, ulleres i gorro i cap a la sortida, puntualíssima a les 9.30 hores per prop de 260 participants. Suposo que podeu veure les onadetes que teniem, que han fet enlentir a tots menys les màquines el tram de mar obert. La veritat és que els primers 100 metres fins sortejar els tres punts on trencaven eren força complicats, sumant els cops dels altres nedadors, inevitables han fet sentir a tots que erem a una triatló de les bones. La falta de pràctica amb el neopré doncs comença la temporada ha fet dur també poder mantenir el ritme però la flotabilitat millora molt. Al final una mica més de 18 minuts els 750 metres, lluny de la millor marca però avui tocava només trepitjar sorra en condicions.

Jo estic allà. A sota l'onada em sembla .......
Amb mig neopré penjant i cap al box a fer T1



















El circuit de bike era part de la Mitja marató de gener i ja coneixia el perfil. Avui es tractava d'un enllaç de 2,5 km, tres voltes a un circuit de 5km (pujada i baixada) i un altre cop l'enllaç per completar els 20 km.
He rodat en drafting uns quants kilòmetres, també he fet relleus, però a la pujada perdia potència. És el que cal entrenar !!
Arribant al box. Preparat per la T2 i el running !
M'he adaptat bé a còrrer després dels 20 km, he començat suau per anar pujant i la veritat és que el ritme ha estat constant. 4 dels 5 km de cursa ha estat un tira i afluixa amb un participant del CN Sitges, del que m'he pogut desfer a l'esprint en els últims 200 metres. Ha estat una bona manera de finalitzar, en positiu, sencer i amb bons temps parcials a les disciplines.

vinga que ja hi som !!
Resultats:
De 501 inscrits han pres la sortida 449, dels quals 19 han estat desqualificats i 30 s'han retirat per problemes a la natació i/o caigudes o problemes mecànics a la bici. Així doncs, de 400 arribats he aconseguit la posició 253 amb un crono de 1h22min:



253
1066
VALLDEPERAS ,J


01:22:03






231
00:18:36
239
00:40:57
29,30
00:59:33
230
00:22:30


Podeu veure la posició per tram (molt regular), els temps de swim (18:36), bike (40:57) amb mitja de velocitat de 29,30 km/h, el total dels 2 primers trams i el run (22:30) amb una mitja de 4:30 el km.

Bé, una més al sac, millor marca personal, i a seguir entrenant i gaudint d'aquest esport, que tot i el patiment, et fa alliberar l'adrenalina com cap altre.

Salut!
 





2 comentarios:

  1. Ahora con ese portabicis, ese casco y esos tiempos si que pareces un PRO.

    ResponderEliminar
  2. Gracias crack! tu lo has dicho, pareces, porque serlo, casi que no!

    ResponderEliminar