L'esforç no és tal sense patiment.

Carpe diem amics !!

sábado, 8 de septiembre de 2012

MÉS PINYONS, MÉS PUJADA ...... BTT !!!

Després de rependre la temporada amb la triatló de Banyoles, tocava aquesta setmana reciclar-se doncs demà tinc la 10ena Marxa Valbuena en bicicleta de muntanya. M'esperen 32 km amb una pendent positiva acumulada de 995m.

Aquest tipus de curses sempre son dures, son competitives doncs portes el xip, hi ha força desnivell acumulat però ajuda que el plats i pinyons permeten també mantenir una cadència adeqüada i anar pujant al teu ritme. Moltes pistes i trialeres serien imposibles pels cicloturistes de fer amb una bici de carretera standar.

Així doncs aquesta setmana va tocar sortir dimarts, dimecres i divendres, una primera rodada pel camí del Sorral fins la platja del Prat, uns 40 km força plans excepte per una última pujada pel parc de l'Ordal tocant Sant Boi.


Perfil de la sortida i gràfica del pulsómetre

He tornat a recuperar l'us del pulsòmetre, per veure com recupero i "pateixo" les pujades. Sembla que el cor pot arribar a 183 però es recupera ràpidament a mitjanes de 120-130. Van ser una mica més de dues hores.



         Per la platja del Prat lluint la nova adquisició mitjançant Wiggle, el maillot de Contador. A veure si s'enganxa alguna cosa perque ell és un escalador nat !!






El dimecres va tocar pujar a Sant Ramon, baixar fins Viladecans i un petit circuit per Sant Boi. Ara cap a les 20.15 ja és fosc, no pots sortir gaire bé més sense llum frontal.



Desde Sant Ramon, espectacular vista del Baix Llobregat i Barcelona
Finalment ahir divendres, només vaig poder pujar a Sant Ramon i baixar, força ràpid i agressiu com a entrenament per demà.

Pulsacions regulars i baixada ràpida cap a la normalitat
El que és impagable però son les vistes desde l'ermita, només 300 metres d'altitud però amb espectaculars postes de sol com aquesta amb Sant Climent a baix.


Ara he estat mirant els resultats de l'any passat d'aquesta cursa, en la distància curta, de 32 km, doncs també hi ha possibilitat de fer la llarga de 53 km aprox. En la curta doncs, tot hi la dura caiguda que vaig tenir (encara tinc les marques de les cremades), vaig quedar el 95 de 375 participants, fent un temps de 2h11min08s.
A veure demà, sobretot acabar sa i estalvi, i després, si es millora temps millor que millor.

demà més,
salut !













No hay comentarios:

Publicar un comentario