L'esforç no és tal sense patiment.

Carpe diem amics !!

domingo, 9 de septiembre de 2012

CRÒNICA 10ª MARXA VALBUENA BTT

Collons que dur.
Avui he patit de veritat, no estava fi doncs aquesta tarda ha petat l'encostipat que estava incubant, però no només per això, les pujades eren i se'm feien llargues i he anat sempre a tope per mantenir la bici en moviment i anar sortejant les trialeres, sots, pedres, corriols, baixades, pujades, vent, terra, sorra, altres corredors que et frenen en mitja pujada i agafant forces d'on no hi eren per poder completar la cursa. Dura de veritat.

El despertador ha sonat a les 6.00 am. Cap a Castelldefels doncs la cursa sortia del castell d'aquella població a les 8.00
Tots preparats a la sortida, una mica de calor, en grup l'Albert, Blas i jo esperant el Diego que sempre arriba justet. Una mica més endavant a la fila de sortida el company de l'equip, el Javi, que feia la cursa llarga de 53 km, la nostra, la de 32 km.

No sabíem el que ens esperava ........ tan riallers ...... 
 Sortida puntual i vinga, a pujar ja d'entrada, primer tram d'asfalt fins entrar al cap d'uns 2 km al Garraf. Un cop aqui, pedra, pista i corriols, fins els últims 3 km on tornava l'asfalt. Entremig, una pujada també d'uns 2-3 km d'asfalt. Aquest és el perfil que m'ha donat el Polar.




Les pulsacions força controlades, però el que fallava avui eren les cames. Ja en les primeres rampes he vist que les sentia pesades, sense gaire ganes de rutllar. No ha ajudat uns trams en que tothom posava el peu a terra i arrosegava la bici fins d'alt de tot. Molt dur. Les baixades força tècniques on has d'anar vigilant a on poses la roda davantera, i el que vé a uns 10 metres, corriols on no et pot tocar el pedal al costat doncs te'n vas a terra segur .....
Tot i així, després d'uns 10 km les cames ja s'han rodat i he pogut mantenir un ritme constant.
El resultat final, 2h19m54s, descontant un parell de minuts de la sortida i un altres 2 de l'avituallament (taronja i aigua) per obtenir el temps real de rodatge. Posició 98 suposo d'uns 400 com l'any passat.
Total acumulat, 820 metres, pulsacions mitjes 157.

En resum, he patit més del que m'esperava, però el recorregut era diferent del de l'any passat, dificil comparar sensacions, temps, etc.
Avui he aconseguit mantenir l'equilibri en els punts complicats i no caure, tot i una lluita amb una branca en un punt concret. Ha guanyat ella.

Suposo que l'any que ve repetirem, però la bici descansarà uns quants dies.

No vull acabar sense fer una menció a la Vuelta que acaba avui. Contador guanyador, però quines tres setmanes ens han oferit amb el Valverde i el "Purito" Rodriguez. Lluita, sacrifici, constància. Diuen que la millor Vuelta de la història. L'hem pogut gaudir.



Salut i km !!
jordi

No hay comentarios:

Publicar un comentario