L'esforç no és tal sense patiment.

Carpe diem amics !!

lunes, 24 de septiembre de 2012

AIXÒ NO PARA !!!!!!!!

Han passat un parell de setmanes desde la cursa en BTT. Ara mateix estic en un planning per la Triatló de Gavà del proper dia 30 i en aquests dies han tingut lloc diverses activitats.
Una d'elles va ser la cursa de Viladecans, on va participar la petita, l'Abril, en distància de 400 metres per pre-benjamins, 2055 i 2006, nens i nenes. Va fer una bona cursa i després varen fer sessió d'estiraments i tot. Just acabar, amb el cotxe ràpid cap a Santa Coloma de Cervelló on participaven la Gemma, el Pablo i l'Àngels al Cross de Santa coloma, una cursa exigent de 5.200 m amb un final dur de debò.




L'Abril va fer els últims 100 m amb ells
 Aquell diumenge, vaig combinar dues sortides, la primera, ben aviat pel matí amb un company del club i un amic seu agafàvem la bici de carretera i pujàvem a la creu d'Olorda desde Molins de Rei, seguiem fins l'altra banda de Collserola, i creuant la carretera de les aigües, feiem Esplugues i Cornellà per arribar de nou a Sant Boi. 40 km en 2 hores.
Tot seguit, canviava de bicicleta i amb la de muntanya i l'Àngels, feiem un camí del sorral fins el Prat, platja i soroll del mar per tornar rodant suau. 40 km més. Va ser un dia complert i amb les cames carregades al final del dia.

El sorral enllaça Sant Boi amb el Prat, voreja l'aeroport i arriba al mar.
 
Xiringo per reposar les forces. Encara faltava la tornada !!

 La semana posterior, va tocar viatge, amb les bambes dins la maleta, i disposant d'un parell de parcs prop l'hotel, vaig rematar el dilluns fent 8 km en 45 min aprox. Dimarts i dimecres descans, per tornar-hi el dijous amb 11 km en 1h a Burgos, vora el riu, entorn magnífic i ple de corredors.

Dissabte vaig fer uns 1200 metres, amb algunes series, i diumenge va tocar simulacre de triatló amb els del club. 1000 metres al mar per retrobar-nos amb el senyor neopré, (que apretat que et trobes ..), 20 km de bici a tope amb alguns relleus i algunes arrencades explosives, per rematar amb alguns km de run. Interessant va ser que el despertador va sonar a les 6:45, doncs vàrem quedar a les 7.30 a Gavà. 4 hores vaig tenir de son, doncs la nit, sí, la nit anterior, varem fer una caminada per les muntanyes de Sant Boi de 18 km. Cap de setmana complert !!

El punt i apart a estat avui. La idea era descansar, però tenint festa i amb el dia clar que s'ha presentat, he agafat la BTT i he anat cap a la Carretera de les Aigües, a investigar una mica el recorregut, doncs feia molts anys que no la trepitjava. La veritat és que ha estat una molt bona idea. Quines vistes, quin ambient esportiu, quin sol ..... i quin vent !! Per això no hi havia núvols !! He sortit d'Esplugues, per pujar gairebé fins Sant Pere Màrtir, on hi ha l'emisora. La pujada ja d'entrada dureta, després he vist que els cotxes arriven fins la Plaça Mireia, on hi ha un restaurant i tot. Aquí comença la carretera com a tal. son 9 km, molt plans de pistes que voreja Collserola i amb unes vistes increïbles de Barcelona, el Baix Llobregat i també el Bessòs.
En la tornada estava indicada una pista que pujava fins el Tibidabo, i al disposar de temps, cap amunt que he anat. Han estat uns 5 km més, amb força pendent i que m'ha portat fins la entrada mateix del parc d'atraccions. Quants records !! He refet el camí de baixada i de nou enllaçant les Aigues fins el punt de sortida. 35 km en 2h18m. Magnífic matí. Les fotos, tot i no mostrar les sensacions que he tingut allà dalt, serviran perque us feu una idea !!

 

Esplugues i el Baix Llobregat
  
Torre de Collserola al fons


La pista que va per la carena
 
Desde baix

Desde dalt, plaça del Tibidabo



Mirador dels Xipres, a la banda del Llobregat

La "gorda" i una de les 3 fonts que ens trobem en el recorregut
Aquest circuit l'haurem de repetir, potser en un dia de RUN !!

salut i km!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario