L'esforç no és tal sense patiment.

Carpe diem amics !!

domingo, 31 de julio de 2011

CRÒNICA BANYOLES GRUPS D'EDAT - ITU EUROPEAN CUP

Cap de setmana triatlètic per al Pla de l'Estany doncs 30 i 31 de juliol tenien lloc diverses proves.
Dissabte grups d'edat classificatori per el campionat d'Espanya, triatlò popular supersprint, competició d'elit i el diumenge Copa d'Europa amb el campió del món actual Javier Gomez Noya entre d'altres.


Els recorreguts no eren idèntics, per a nosaltres, grup de 40-45, feiem 750 metres al llac, 20 km en bici (una volta al llac incloent 3 vegades un bucle amb pujada important), i 5 km de running, 2 voltes de 2.5 amb certa pendent també.
El dia va ser llarg doncs sortiem amb l'Àngels de Sant Boi a les 11.15 per recollir el meu cosí Xavi (que s'estrenava, avui com a espectador ..... de moment), i ens trobavem amb en Jaume i la seva family a Banyoles.
Tornàvem a casa a les 21.30, amb això ho dic tot. Varem tenir temps d'arribar, agafar dorsals i bossa de corredor composta de mil xocolatines i un buff conmemoratiu de la Copa Europea, i de moment dinar un bon plat de macarrons i per els no atletes ahir, un arròs negre que feia tremolar de lo bó que estava (això van dir).
Mentre dinàvem va caure un bon xàfec, però encara era aviat i finalment varem poder competir sense problemes i el terra era sec.
Preparació de material i entrada al box. L'ambient era més seriós i professional que habitualment en quant a organització, tensió en els participants, estructures i catifes de transicions, de color blau, igual que les sèries mundials, controladors, jutges, voluntaris, públic ......

Box. Transicions molt llargues amb el temps extra que comporta
A les 17.06 sortia el nostre grup, d'uns 120 participants, avui sense cops doncs la sortida era desde la plataforma, en graella de sortida i per numero de gorro. Prèviament ens havíem agrupat a la càmera d'avís per entrar directes i ordenats a la plataforma. Aquesta és la seqüència fotogràfica !!

















Segment en 16:31 minuts, bastant retardat respecte la majoria de nedadors, però en la meva mitjana habitual de temps. Avui el nivell era molt més alt i no m'ha sorprés. Abans d'arribar a la primera boia ja he vist com les distàncies augmentàven i he decidit no foçar i gaudir del llac i el luxe de tenir molt espai.
Transició llarga per els zig zags en el box fins arribar a la bici i a començar el segòn segment. Igual que la setmana passada amb els bots per la desigualtat del terreny fins arribar a la linea de pujada m'han fet saltar les gomes que estabilitzen les sabatilles de nou, però he pogut gestionar-ho bé i començar a pedalar ràpid. Aqui teniu la foto encara sense els peus ben calçats! El casc una mica tort no?


El ritme inicial era força alt, però avui no he pogut enganxar bones rodes al sortir bastant endarrerit de l'aigua i en el bucle amb una bona pendent m'ha fet patir bastant. Temps del segment 45 minuts avui, incloent però les T1 i T2. Descens de la bici sense problemes i a còrrer per la catifa blava per fer la T2 i començar a còrrer.

Dit amunt, moral intacta, je je
Últims metres, últim esforç !!!
Segment en 21:36, amb mitjana de 4:18 min/km tot i no ser pla, bon temps per a mi en una sprint.


27 479 VALLDEPERAS YZAGA, JORDI CA ATLETISME SANT BOI
26 0:16:31 - 29 0:45:11 - 27 0:21:36  total: 1:23:18 


Posició 27 final de 34, en Jaume el 25 amb 26 segons menys que jo i ambdós sense haver classificat per anar a Vigo al setembre. El tall era en la posició 22. Cal entrenar piscines més ràpides i pujades en bici !!
Sent realista, no puc demanar gaire més, lloc esperat, molt content i satisfet d'haver participat, de l'ambient de triatló fantàstic i a repetir l'any que vé.
Destacar la participació de triatletes masculins i femenins de més de 55 i fins i tot 60 anyets ......... Àngels ! la de vegades que ens queden per anar a Banyoles .............
Finalment la foto de familia, gràcies a tots dos per la pallissa d'hores, el reportatge fotogràfic i els ànims, que sempre ajuden !!

Els 3 cracks

Ens retrobem després de les vacances, a recuperar i a preparar la distància olímpica a partir de setembre. Potser contractaré en Xavi de preparador personal, fa el pes, oi?
Bon estiu a tothom !!
jordi

No hay comentarios:

Publicar un comentario