L'esforç no és tal sense patiment.

Carpe diem amics !!

domingo, 27 de marzo de 2011

RACIÓ DE CALORIES ......

Una de les aventatges de fer esport, és que de tant en tant et pots permetre el luxe d'algun excés en forma de "assortit de postres", d'aquells que venen en "carrito" a les masies dels pobles. Aquest vas ser el cas d'ahir dissabte, a Castellbisbal. Picoteo a la bodegueta de la masia, bacallà a la catalana i aquest magnífic plat que us adjunto, en el seu procés de ingestió (clickeu per visualitzar):



Paso 1. Presentación.

Paso 2. Añadir chocolate caliente
  
Paso 3. Rebañar con cuchara y eliminar el delito

Respecte la part esportiva, sortida en bici BTT el divendres migdia com a entrenament de la Costa Fustera del dia 3 amb en Diego, Blas i Albert. Aquesta setmana intentaré entrenar una mica més al gimnàs per poder gaudir de la cursa i no patir en excés.
També a finalitzat el meu recorregut al campionat de softràquet del Bonasport, vaig caure a semis de consolació, idéntic resultat que l'anterior. El que volia comentar és el poc "fair play" que tenen alguns jugadors. Jugadors i persones que creen conflictes n'hi ha a tot arreu, però en aquest joc (i l'squaix), on comparteixes el mateix espai s'ha de ser noble. Ho dic perque vaig tenir un problema amb un jugador mentre l'estava arbitrant (en els campionats ens arbitrem nosaltres mateixos, jugadors de partits anteriors a d'altres que entren a la pista), i va demanar el canvi d'arbitre !! diferent criteri, ell deia que arribava a una pilota i jo vaig considerar que no. Doncs, sabent que no som profesionals, i que tampoc tinc cap obligació d'arbitrar-lo i no ho faig per plaer, noi, intenta jugar i dedica't al teu joc. Hi ha jugadors que haurien d'entrar a la pista amb les pulsacions i el caracter diguem una mica més suau. No diré noms, però espero jugar contra ell ......." la venganza es un plato que se sirve frio ......".
Això sí, el problema el te ell, jo estic ben tranquil !!!!!

Bona setmana a tots,

1 comentario:

  1. Esas calorias extras te van a hacer falta para el domingo.Este miercoles he hecho una salida de reconocimiento por la costa Fustera y la verdad que tiene tela.No por el desnivel sinó por el tipo de suelo, BTT en su máxima expresión (o quizas este un poco oxidado).El recorrido no tiene nada que ver con la Duatlon de Viladecans. Se va dirección Begues accediendo al final de la carretera de asfalto luego unas vueltecitas por la zona de montaña de Begues y vuelta para Sant Climent.después de la experiencia del otro día tengo claro de hacer el recorrido más corto.Pero bueno tampoco te asustes que con tiempo y una caña...PD.Dile al Blas que se quite el retrovisor no vaya a ser que se caiga con tanta piedra;).

    ResponderEliminar