L'esforç no és tal sense patiment.

Carpe diem amics !!

sábado, 5 de marzo de 2011

PRÈVIA MARATÓ BARCELONA 2011


Ahir i avui varen ser dies de Fira del Corredor. Recollida de pitrall, samarreta (millor que anys anteriors) i comprobació de xip groc. Vaig aprofitar el divendres per comprar les mitjes de bessons i quàdriceps Compressport, a veure si amb alguna ajuda tècnica puc millorar les edicions anteriors.
El repte de Sub 4h l'estic veient complicat doncs significa un ritme continu de 5:40 min/km i el km 30 ja es farà difícil de mantenir. No obstant, si milloro resultat de 2010 ja estaré content.
Avui dissabte he comprat uns gels per la cursa (per els km 15, 25 i 35 - aquest últim amb cafeina) que esperem també facin la seva funció. Al migdia Pasta party amb el Diego, Izan i Abril i passejada per la Expo de la que hem gaudit d'stand en stand.

                                                       

He pogut veure la Argon 18, una passada de bici de triatló, amb canvi electric!, la que porta en Xavi Llobet (ex-olímpic) i estèticament és increïble. Això sí, el quadre tot solet, 2500 eur ...........
Ahir amb en Jaume Valls també ens varem informar de la Half Challenge de Calella (1.9/90/21.5) que potser seria bonic fer-la, però el 2012 !! Ara estem molt, com ho diria ..... tendres.
També he estat parlant amb en Pau Zamora, germà del Marcel (a qui varem veure ahir), amb qui tenim un amic en comú (Joan Cortés) i que el tiu "sense forçar" volia fer 2h55'. Sort doncs.
Sort també pel Joan Sacristán (de Nutrisport) qui s'ha decidit per fer la Marató a sac, sense passar per la casella de la mitja.
Com podeu veure, tots estem una mica grillats en aquest mon.
Demà l'Àngels s'afegirà a la cursa en el km 32.5, a la plaça dels voluntaris, a veure com arribo de cames perque els anys anteriors ja queien els minuts a dojo !

Sort i km demà per a tots, que respectin els mals traumatológics de tots nosaltres i que aconseguim els objectius. Demà la crònica, o potser dilluns ........
jordi
    

No hay comentarios:

Publicar un comentario