L'esforç no és tal sense patiment.

Carpe diem amics !!

domingo, 20 de marzo de 2011

CRÒNICA CROSS COL.LEGI LLOR 2011

Aquest post va dedicat a la meva filla Abril, tota una runner que ha aconseguit la quarta posició al Cross del Llor de la seva categoria en femení a P4. Sortida amb unes 20 participants per fer una cursa de 300 metres. Aviat s'ha posicionat entre les deu primeres i ha anat dosificant i avançant corredores per enfilar la recta d'arribada la sisena i acabar la quarta en un frec a frec amb la tercera clasificada. Cursa de menys a més de la que està molt satisfeta, i el pare encara més !!

Encara que no ha pujat al podi, és tota una campiona. Observeu la claca familiar al darrere.

4arta Classificada a P4 femení

Felicitar als organitzadors de l'escola i a tots els participants, del primer a l'últim !!
Després dels petits s'ha fet la cursa open masculí de 3 km on he participat, amb un temps de 11:45 i on ha guanyat el crack César Thovar company de triatlons amb un temps proper als 10 minuts. El polar m'ha marcat una mica menys de 3 km però la mitjana per km no està malament.

Animar a tots a fer els primers km de l'any, que s'acaba l'hivern i sense fred, no hi ha excuses !!