L'esforç no és tal sense patiment.

Carpe diem amics !!

domingo, 5 de febrero de 2012

QUINES COSTES QUE TENIM !!!

Aquest matí, tot i la mandra inicial, com ho tenia tot preparat he sortit a pedalar amb la bici de carretera.
He decidit, per la part de linterior arribar a Castelldefels i d'allà travessar les costes del Garraf per posar un peu a Sitges i tornar.
És d'aquelles rutes que sempre tens en ment, que has passat en cotxe, en els temps actuals i amb els teus pares al seient de darrera !! Recordo que abans no hi havia els tunels ........... Es feien llargues però, avui anava amb molt de respecte.
Al final han estat 2h30min per fer els 70 km totals, un cop a Sitges he fet un vol pel passeig, gairebé desert doncs la temperatura era d'uns 3 graus.
La vista però, val la pena !!



Les costes en sí son dures però no en excés. Al teu ritme vas fent. M'he enganxat a un grupet de 5 ciclistes i tot i que tocant sense altre opció els nassos als conductors (un diumenge pel matí, les costes son dels ciclistes !!), es van superant les pujades sense moltes dificultats. Se m'ha fet més dura la tornada, a part dels km que ja portes a les cames, tot sol, sembla que el desnivell es menor però més distància i pot passar factura. Això sí, les vistes son impressionants desde els punts més alts, mar, mar i mar i els ports de Port Ginesta i de Sitges.
Un cop en pla, a lluitar contra el vent i arribar a casa sa i estalvi.
A les 11.00 a casa i a gaudir del diumenge amb la familia.

Salut i km !!

No hay comentarios:

Publicar un comentario