L'esforç no és tal sense patiment.

Carpe diem amics !!

sábado, 18 de febrero de 2012

DUATLO PER EQUIPS - EL PRAT 2012

Aquest matí he estat testimoni d'excepció de la Duatló que s'ha fet a El Prat de Llobregat per equips, on participaven dos equips del Sant Boi, el A i B.
Els ritmes esperats de tots dos son impossibles per a mí, ni plantejar-me de participar-hi o sigui que sense cap presió, amb la familia, hem anat a fer les fotos de rigor.

Enveja sana de poder participar-hi, encara que hagués quedat l'últim .......... bé, el penúltim millor, era un goig veure-ho per una vegada desde la barrera. 
L'ambient, els companys corrent, els altres participants, caigudes, errors, equivocacions, ànims entre ells, més ànims, tot molt espectacular.
Aquesta disciplina te una presió afegida doncs on habitualment compiteixes per a tu, en aquest cas no et pots despenjar del grup ni fer-los minvar el ritme per a tu ........ mal rotllo.
S'ha d'entrar a meta un mínim de 4. Eren 130 equips entre masculins i femenins, on els de Sant Boi han quedat molt bé classificats, gairebé com "pros", l'equip A, el 24 (1:00:32) i el B, el 43, en 1:00:54.

Aquí us deixo el video de les fotos.



A veure si el 2013 podem fer un equipet, no molt ambiciós, amb ganes de participar.

Aquesta setmana ja he apretat una mica el trainning. run+bike, tot indoor però que va molt bé com a base per el planning de veritat que comença el dia 5 de març.

Demà, sortida pel Sorral de 15 km, suau, molt suau.

Salut !

No hay comentarios:

Publicar un comentario