Carpe diem amics !!

viernes, 3 de febrero de 2012

CRÒNICA DUATLO VILADECANS BTT

Gelada matinal el passat diumenge on uns valents van decidir oblidar el fred i a les 9.00 del matí estar a la linea de sortida de la 4ª Duatlo Valbuena.
Magnificament organitzat com sempre (potser falten les catifes que marquin els parcials), el recorregut estava ben marcat, amb voluntaris i un meritori entrepà de butifarra al final amb cervesa i café.
Això si, fins que l'últim no va acabar no varem poder agafar les bicis i la roba d'abric. La gairebé 1 hora d'espera ens va literalment congelar.

Un cop col.locades les bicis al box, amb les "zapas" de bici a punt, només calia esperar el tret de sortida. Ben abrigadets això sí.

Els cracks Jordi, Paulo, Diego, Jordi i Blas
Sortida amb cert retard com és habitual a les Valbuenas i a còrrer. Tots vàrem fer el recorregut curt, 5 km de pujada i baixada fins mig camí de l'ermita de Sant Ramon, 18 km en bici per les carenes de Viladecans i finalment, 2.5 km més pels terrenys adjacents al box fins el punt d'arribada.
Era el mateix recorregut de l'anys passat però el varem gaudir molt doncs no és excessivament dur però pot també marcar diferències.
Aqui em teniu fent un exterior ....... o m'avançaven per dins ???

La part final de la bici pedalava per la riera, i entre pedres més grans de l'habitual vaig tenir una petita caiguda sense consequències. Potser és que intento còrrer massa. La veritat és que el dia que no caigui no serà una cursa com cal ;-)
Vaig tenir sort però, es va obrir la tanca de la roda de darrera amb alguna pedra i només en vaig ser conscient quan penjava la bici a la barra del box per iniciar el tercer tram. La roda es subjectava només per la cadena. La gardela hagués pogut ser important .......
Últims 2,5 km apretant les dents i temps final de 1:48:43, en posició 94 d'uns 200 participants.
La resta de Duatletes i els polis i bombers (era el campionat nacional), varen fer el recorregut llarg, que pujava fins l'Ermita i en la bici tenia un pic "extra".

El Diego va pulveritzar el crono en 1:19 en posició 14é, quedant la resta de compis entre 1h50 i per sota les dues hores.
El supercrack Cesar aquest cop en 4ª posició.

Una més al sac i a pensar en la propera competició.

Us adjunto el video de la cursa de la web de Valbuena. Al començament sortim, en moments de la cursa també, evidentment, en la entrega de premis ................. ja no.