L'esforç no és tal sense patiment.

Carpe diem amics !!

lunes, 31 de enero de 2011

Crònica 3ª DUATLO VILADECANS 2011

Matinal d'esport a casa, per una banda la duatló i per l'altre, l'Àngels se'n anava a fer la Mitja Marató de BCN. Tot i la pluja va fer "finisher", moltes felicitats runner !! 

Respecte la duatló, el temps va acompanyar, sol i un pel de fred a primera hora. Participants previstos: 450. Arribo amb el Blas desde casa i quan estem preparant tot, passa el Diego i no em veu. Comencem bé. El César no el vaig veure fins l'arribada, però no m'estranya, el tio va i fa tercer. Enhorabona César !! El Mario va tenir algun contratemps amb el senyor Casio, i s'haurà d'esperar l'any que vé.
Preparem a boxes la bici, les sabatilles de la bici i ens preparem per la sortida. En la pujada a Sant Ramon podies triar el recorregut curt o llarg. El Diego va ser l'unic valent ...........
Em van sortir una mica més de 4 km, pujada dureta i baixada una mica descontrolada per recuperar temps. Primera transició sense problemes, agafem la bici i vinga, a patir.

Ja em coneixia una mica el recorregut, primer la riera, amb una sorra humida que feia perdre el control, entrem a muntanya i pujades i baixades, i cap a mitja
cursa comencen a passar els "màquines", per l'esquerra, per la dreta. Eren uns
17 km aprox i cap els 10 els bessons comencen a dir "estem aqui ...." tan aviat?
Vaig controlant i just després de la cruïlla de llarga o curta amb la bici, un grupet de 5 agafem el camí equivocat. Varen ser uns bons 10 minuts fins trobar el camí correcte, tot i entrar a boxes una mica "outsiders". El de la federació fins i tot ens va dir els dorsals amb la temuda frase: "63, desqüalificat". Però bé, quan va veure que erem dels més "populars", s'ho va repensar i ens va deixar acabar.



Entro al box, T2 també ràpida i a fer els 2 km que faltaven. Temps final 2:02, i el 121 de 203 del recorregut curt. Una mica "mosca" perque si no haguessim perdut aquells minuts la posició hagués estat molt millor.
Després de la cursa, buti, mongetes i cerveseta. Popular, popular és la cursa. I el millor de tot, els del Club Sant Boi, de premi un pernil per nombre d'inscrits. A veure si em donen l'os per fer una sopeta..... 
En definitiva, cursa per repetir i ara carregar piles per la de Calafell.
Salut!

No hay comentarios:

Publicar un comentario