L'esforç no és tal sense patiment.

Carpe diem amics !!

lunes, 2 de septiembre de 2013

EIVISSA TRIATLÈTICA

Doncs sí, aquestes vacances les recordaré per el seguiment dels entrenaments, de les sortides en BTT (llogada a la illa), dels metres nedats (menys dels esperats) i d'una ruta runnera que no oblidarem l'Àngels i jo.

El planning no en sap de vacances, ni de setmanes d'aturada i marcava el seu ritme dia a dia. Nedar, còrrer o tirada de bici. Lògicament l'he hagut d'ajustar al dia a dia, a la família, a les condicions climàtiques, a la disponibilitat de la bici, a la copeta al sunbeach club de torn, però puc dir que estic satisfet dels entrenaments eivissencs.

No avorriré amb el que he fet les 3 setmanes de lleure, només comentar que degut a l'estat de la mar, de les maleïdes meduses tocacollons i de les poques ganes de ficar-me al mar tot sol, els metres que tocaven han estat un pel menys. No tirades llargues ni els km que m'hagués agradat fer. Ho hauré de compensar al setembre.

O podem dir que ho he compensat amb la bici i el còrrer. La bici la vaig llogar una setmana i vaig poder fer 4 sortides xules. Una tot sol seguint la ruta 11 desde Santa Eulària de 44 km, més muntanyosa, per l'interior amb dos desnivells importants, i les altres 3 amb un grup de bikers d'Eivissa, aplegats a través de la botiga Kandani de Santa Eulària. Mitjana d'edat de 40-50 anys, però supercompetitius, picant-se uns amb altres i fotent-se "puyes" cada 100 metres. Molt divertit la veritat. Jo al meu ritme vaig fer un bon paper, sempre davant dels 15-20 que varem sortir els 3 dies, dos per la tarda i un diumenge pel matí. 3 hores cada dia, uns 45 km cada sortida.


Ruta 11. Sense molts metres acumulats de desnivell però força exigent

La illa te a tota la seva extensió, a part de discos tipus Amnesia, Ushuaïa, Cafe del Mar, Blue Marlin, etc., tota una serie de rutes indicades amb cartells i marcant el camí. Asfalt, pistes, corriols i trialeres per tota la illa el conformen.

Una d'elles, en la zona nord era la ruta 5. Ja l'havia vist amb anterioritat, i era una ruta xula que uneix diverses cales orientals de l'illa en un loop que acaba per l'interior. Inicialment 25 km. en un dia que havia de ser de nùvols, vam decidir amb l'Àngels fer-la corrents. Amb les parades a les cales i algun descans l'havíem de fer be.



Sempre hi ha imprevistos ......
La ruta està ben indicada, potser falta algun cartell però es segueix força bé. Portava un Garmin del company Ferran del club (merci crack!!) que va ajudar a marcar el ritme i la ruta. No obstant, alguna cosa no varem fer be. De cales no se'n va escapar ni una, però pujar i baixar, alguna pista potser que no tocava i la duresa del retorn desde Sant Carles a Santa Eulària per carretera, uns 6 km, va fer un total de ......... 34 km !!!!
En unes 4 hores. Mig litre de cervesa i ampolla d'aigua no inclosos :-)

Tot un matí i una experiència que no oblidarem. Merci Àngels per resistir, tens la marató a 8 km de no res ............
El millor a part de la satisfacció ........ les vistes, increïbles de les cales de la zona nordest.



Cala Pada vora les 9 del matí. Ni un ànima. 


Vistes desde la pista de Cala mestella a Cala Boix

Desde s'Aigua Blanca vista del perfil de Sant  Vicent
Avui primer dia de feina. 1200 m swim pel matí i 1600 m al migdia. Demà descans i la resta de la setmana suau doncs aquesta setmana és de descàrrega del microcicle de run.

El dissabte Olímpica a Banyoles, tot un clàssic que no em volia perdre.

Després 3 setmanes de precompetició i de cap al 6 d'octubre. Encara falta però. A veure que ens depara el setembre.

Tanco amb un missatge que he trobat, bastant popular últimament. Respecte als ciclistes, una mica de cura doncs no tothom sap la feblesa amb la que circulem per les carreteres d'aquí. Va por ti César !!




Salut i km !!
jordi

No hay comentarios:

Publicar un comentario