L'esforç no és tal sense patiment.

Carpe diem amics !!

sábado, 16 de marzo de 2013

28 CURSA VILA DE SANT BOI

Aquesta és la de casa, no la podia deixar passar. Tot i que el planning indicava 3 hores dures de bici no hi ha res com l'adaptació i adaptar-lo a la voluntat d'un mateix. Ja farem la bici un altre dia, vaja.


Va ser un molt bon matí. Esportiu. L'Abril va participar en la cursa de prebenjamí, fent cinquena en un recorregut de 460 metres. Va demostrar saber fer, per buscar-se un bon lloc a la sortida, impedir que la fecin caure ajudant-se amb les mans, apretant al principi, mantenint el ritme durant, i apretant en l'última curva per avançar posicions en l'sprint. Professional.

Va quedar contenta i satisfeta, no es pot demanar més.


Els grans vàrem fer la open, 10 kilòmetres per Sant Boi. Recorregut complexe, un baixa i puja, primer 6 km on pots apretar força, amb alguna pujadeta per avisar, i després dos punts forts, una petita vora a l'esglèssia d'uns 100 metres en forta pendent, i després progressiu puja puja fins l'estadi d'atletisme de nou.

Tenia molt clar la cursa de l'any passat, on vaig apretar de valent, i ho vaig pagar en la segona meitat, acabant en 48 i escaig. Aquest any, he apretat igualment en els primers 6 km, però controlant pulsacions, estant més segur en aquells moments, però veient els últims 3 com una incognita. Van ser durs, com sempre, però estava més preparat, tot i patir, vaig acabar en 46:15, molt bona marca per a mí la veritat, sobretot tenint en compte el perfil. 
El 226 de 1200 participants. 
ja tinc ganes de fer una de 10k en pla, a veure si supero la meva MMP que és 45:22. Potser a l'estiu, espero estar igual de bé.
L'Àngels molt be també, esprintant al final, va finalitzar en 58 minuts.



Gràcies Cèsar per la foto, portàvem 350 metres només ........


Uns dies abans, vaig sortir amb la bici de carretera, a prendre l'aire, i la veritat és que les sensacions van ser magnífiques, solet, aire amb un to primaveral, que fa que les endorfines triatlétiques comencin a fer-se veure a dins d'un mateix.
Postal per el record.



Salut !!

1 comentario: