L'esforç no és tal sense patiment.

Carpe diem amics !!

sábado, 3 de marzo de 2012

INICI HALF IRONMAN CALELLA - 2012

Tot i que la prova és el 27 de maig, ja puc dir que ha començat per a mi. Inicialment estava previst el dia 5 de març començar el planning de 12 setmanes, però com que la setmana que ve estic de viatge (comencem bé), he decidit avançar-ho uns dies per compensar.
El divendres, tot just plegar de la feina, a l'aigua, 2500 metres a la piscina, 100 piscines !!! és la primera vegada que faig aquesta distància, encara recordo el dia que faig fer-ne tres i vaig sortir tot marejat. Vaig aguantar molt bé la veritat, segur que el Mp3 va ajudar amb la musiqueta. A la nit estava cansat però suportable.
No hi ha descans però, avui dissabte tocava bici, i amb el Diego hem arribat fins el Prat, a tocar la platja, uns 50 km en unes dues hores, 23 km/h de mitjana i punt màxim de velocitat de 42 km/h. Hem anat tranquils, però en algun punt hem fet unes bones sèries i relleus.
Demà sortirem a còrrer amb l'Àngels, uns 10 km per haver fet una triatló en 3 dies. El dia de la veritat s'haurà de fer tot junt.
Un half ironman, es composa d'una triatló de les tres disciplines. 1900 metres en mar obert, per aquelles dates amb neopré, després 90 km en bici, per la NII tocant el mar, acabant amb 21,097 km corrents, una mitja marató.
Anirem explicant. De moment us deixo una foto dels riscos que es corren agafant la bici pel matí. En aquest cas no és un cotxe, ni l'asfalt.....


El Diego amb les dues maquinetes i l'equipació del club

Com podeu veure hem hagut de creuar la via del tren, amb les bicis a l'espatlla.
això si, hem mirat bé a tots dos costats i la porta indica que no hem estat els primers ............ ni els últims.

Espero que la familia i els qui llegeixen això tinguin prou paciència totes aquestes setmanes, doncs crec que serè una mica monotemàtic. Entrenament, dolors, cansament i poc temps per res més.

salut!

No hay comentarios:

Publicar un comentario