L'esforç no és tal sense patiment.

Carpe diem amics !!

sábado, 7 de enero de 2012

Comencem l'any 2012

Primer de tot agraïr les més de 1700 visites que he rebut el 2011. Per a mi aquest blog és un quadern on anotar les curses i els reptes que van apareixent i m'agrada poder compartir-ho amb qui ho vulgui llegir. Així doncs, moltes gràcies per seguir-ho.
Com diu el títol, comença l'any, i ho fa sense descans després d'uns dies de relax força total, una escapada a esquiar, una sortideta amb BTT ..... però ja s'acosten les Duatlons !!
El dia 22, DU a Cerdanyola, el dia 29 DU de BTT a Viladecans. Les duatlons em permeten seguir actiu i de moment no em plantejo fer cap Mitja Marató. Segueix el procés d'intentar veure la llum amb el meu genoll dret, i després d'unes quantes sesions d'un aparell anomenat Papimi (pulsos magnetics), he fet el salt cap a unes infiltracions sense corticoides, barreja de Feldene i Procaina (Novocaina). Sembla que va un pel millor però de moment faig repòs, no se si és valorable. La Marató de BCN també la descarto aquest any i em centraré en el Half ironman del maig.
En la duatló de Cerdanyola estrenaré en competició l'Orbea Orca i en la de Viladecans de muntanya aquesta nova bici que han portat els reis:

RX7 MENDIZ

Marca que fins fa no gaire era desconeguda per a mi, però l'estètica és molt agresiva, la geometria del quadre també es molt "racing" i els components tenen un nivell sobrat per a mi. No es carboni, és alumini però li dona mil voltes a la que tenia fins ara, sobretot en quant a seguretat (frens, suspensió ...). Prou caigudes !!

Veurem doncs que deparen aquestes primeres competicions de Gener. Espero estar al nivell !
salut i km!
jordi

No hay comentarios:

Publicar un comentario