L'esforç no és tal sense patiment.

Carpe diem amics !!

domingo, 8 de enero de 2012

COMBINADA

Aquest matí sortida amb l'Orbea d'un grupet de 5 ciclistes, tots de Sant Boi, just quan començava a sortir el sol. 8.20 del matí. Molt protegits pel fred hem fet un recorregut nord per Pallejà, Sant andreu, Castellbisbal i pujada fins el restaurant Torre del Conill de camí a Terrassa. Aquí he girat cua doncs em faltaba la segona part del matí. La resta ha seguit la ruta encara amb pendent pronunciat fins a fer un bon entrenament. Aquí podeu veure el perfil, fa una miqueta de por la veritat, però un cop sobre la bici no és tant. no us enganayaré que un pinyó més no hagués estat malament ........


Al punt més alt he girat cua, amb l'Orbea he arribat a uns bons 52 km/h de baixada per acabar en pla una mica de rodatge per estirar cames. Total uns 45 km en unes dues hores aprox.

Arribada a casa i a estrenar la BTT amb la family pel camí del Sorral. A l'Abril ja se li queda petita la bici però tot i així hem fet uns bons 13 km amb alguna parada tècnica. Un dia d'aquests arribarem a la platja ........ Magnífic poder pedalar els 4, aviat repetirem. Foto de record i cap a casa a dinar.


Bona matinal ciclista doncs i el genoll que gairebé no es queixa. Anem per bon camí.
Salut !!

No hay comentarios:

Publicar un comentario