L'esforç no és tal sense patiment.

Carpe diem amics !!

sábado, 21 de febrero de 2015

CAMPIONAT CATALUNYA DUATLÓ PER EQUIPS

El passat 15 de febrer es va disputar a la localitat de El Prat de Llobregat el Campionat de Catalunya de Duatló per equips. Dues catègories, elit i open per masculins i femenins.
El Casboi Triatló presentava dos equips a cada categoria, esperant passar una bona matinal d'esport i competició, gaudint de sensacions diferents a les habituals, per el fet de competir en equip, tots mateix ritme, tots en grup, en tots els trams, 5.2 km run/17.5 km bike/2.6 km run en aquesta ocasió, per com estaven configurats els trams i el circuit.





Malauradament l'equip A femení (Eva, Toñi, Paula) no va poder disputar la prova per problemes tècnics i la jornada va ser disputada doncs únicament per els altres 3 equips. A última hora del matí va participar l'equip A masculí (Amadeu, Cèsar, David, Miguel) que en un magnífic esforç van aconseguir la posició 41 en la categoria elit. Aquesta disciplina obliga a un equilibri entre els components de l'equip, havent-hi molta comunicació entre tots per anar veient les forces de cada un, els relleus a la bici, etc.

A primera hora però va ser el torn dels equips B, dels pipiolins, que amb un nivell inferior que l'elit, varem intentar fer tambe un bon paper i que el CASBOI TRIATLÓ quedés ben representat. Sense dubte les noies ho varen fer doncs Rosa, Lia i Nicole van aconseguir una magnífica tercera plaça demostrant que ho van donar tot a la cursa i que tots els esforços en els entrenaments i el sacrifici tenen una raó de ser. Enhorabona noies !!






Amb el dorsal 39 participàvem l'equip B masculí. Javi, Joan Antoni, Kiko, Jordi, Carlos i Josep. Els veritables cracks jeje. Un gran equip, que respirava amistat i ganes de passar-ho be desde el primer moment, però tambe de fer-ho el millor possible. 
Després d'arribar a primera hora per recollir dorsals i preparar material, entrada de bici a boxes i una mica d'escalfament en grup per veure les primeres sensacions. De tots els components, jo era el mes fluix en el run i jo marcaria el ritme de tot el grup. En aquesta disciplina, el quart membre es qui marca el temps, no es necessari que entrin els sis, però desde el primer moment varem decidir que si no hi havia lesió, tots aniriem en grup fins el final. 

I així va ser. Fotos inicials per la història i preparats a la cambra de sortida, 5 minuts abans de l'hora de sortida estipulada. La prova va començar amb uns 45 minuts de retard per la oblitagorietat que hi hagues un metge disponible, i inicialment només hi era l'ambulancia i l'assistència.
No semblem gaire professionals jeje. Molta conya i gran esperit d'equip !! 

cambra de sortida. Tensió minuts abans de donar la sortida oficial 
Canvien ja les cares. Cal donar-ho tot
Toca patir. Distància sprint que t'obliga anar a tope en tot moment. Com a mínim ho vaig intentar. Mitjana de 4:30 el primer tram, 23:57 minuts, en grup, 4 voltes al circuit de run, dins del Parc Nou del Prat. Els equips van sortint cada minut i mig. Transició ràpida de tot l'equip, i inici del tram ciclista. ens esperaven 5 voltes a un circuit ràpid, curt, amb un parell de revolts complicats a les rotondes però que varem finalitzar força bé. Un inici una mica complicat dels sis components, que no ens posavem gaire d'acord en els relleus, però que després del primer kilòmetre varem saber rodar en grup, fent relleus, parlant, avisant quan es despenjava algú, quan un altre grup ens avançava, animant-nos ..... molt bona experiència i sensacions de treballar tots per tots.


És un segment perillós, on qualsevol topada entre bicis fa que tothom vagi a terra, amb velocitats prop dels 40 km/hora. Ens va sortir una mitjana d'uns 35 km/h aprox, fent el tram en 30 minuts.

T2 també ràpida i inici de l'ultim tram. 2.5 km que varem realitzar en 11 minuts, amb mitjana final també de 4:30. En aquest tram, quan les forces ja van justes després de l'esforç continu a la bici, es veu l'essencia d'aquest esport doncs a tots els equips es veia aquest desig de donar-ho tot i creuar la meta en el millor temps possible. Està permés també recolzar la ma a les lumbars del company per mantenir el ritme, situacio que a mi em va anar molt be jeje, per així poder entrar tots junts i que ningú quedés despenjat.

Temps final en creuar l'arribada de 1.08:27, posició 27 de 54 equips B

I després de la DU, un dinar tots plegats. Merescut !!!
Molt satisfets i amb sensació d'haver-ho donat tot. Gràcies companys per aquesta matinal !! un plaer !!

 salut i km!! 

No hay comentarios:

Publicar un comentario