L'esforç no és tal sense patiment.

Carpe diem amics !!

domingo, 12 de octubre de 2014

LA NO COMPETICIÓ

Es diu que no competeixes quan fas esport per plaer, per gaudir de l'entorn, per estar en bona forma física i per gaudir amb els amics. Potser sempre tindria que ser així, però amb el tema de competir moltes vegades perdem la base de tot això, patim més que gaudir, sacrifiquem moltes coses que a vegades son dificils d'entendre desde fora, tot per aconseguir un repte o millorar les prestacions del triatló o la prova anterior. És un fet.

Aquest cap de setmana he tornat a tenir aquestes bones sensacions, primer amb una sortida en BTT el dissabte matí, a un ritme mig, per Collserola en circuits que no coneixia, amb el grup dels "Sherpas". Bona colla que tenen molt controlat tots els camins i circuits possibles. Varem fer uns 40 km amb un desnivell acumulat de 770 metres. 



Posada a punt de la bici de BTT que la tenia una mica oblidada. El millor, el fi de festa, amb un esmorçar de forquilla i ganivet que va servir per tot el dia gairebé. Això a les 11.30 del matí, :-) . I de postres, la barreta, jajajaja.



I diumenge, tot i que tenia previst fer un runrun per la carretera de les aigües, em van convidar a fer la cursa de Rubí-Sant Muç. 10 km amb un desnivell de 250 metres aprox. Sortida de Rubí, una mica pels carrers, i cap el 3 començar a pujar cap a la urbanització de Sant Muç, força pendent fins el 5k300m, entre un 2 i un 6%, per després baixar de nou amb pendent i de nou a rubí cap el 7 completar els 10km en pla.
Anava sense cap pressió, però un cop et poses el dorsal la cosa canvía, sobretot envoltat de gent que vol fer bona marca. M'he sentit a gust, la pujada l'he controlat molt bé, la baixada aguantant, per de nou a Rubí veure quin temps podia fer. He vist que podia baixar de 50 minuts, però el Garmin anava una mica desfasat en metres, i em marcava els km uns 100-200 metres abans. Aquest ha estat el parany ....... veia que feia la marca, però hi havia 200 metres que no hi comptava. En la ultima recta he apretat, amb ritme de 3:06 min/km, pero finalment el temps ha estat de ...... 50:01 jajaja
Que trist. Per dos segons. Ja veus, que me's dona oi? però aquest mon és el que té, sempre vols més.
Classificació en posició 238 de 463. 222 masculina i 111 de grup d'edat. Que no estamos tan mal !!! jajaja

La organització un deu. Cervesa, aigua, fruita, bocata, samarreta i un sorteig de pernils i material esportiu que ha tocat a uns altres. Aquí teniu la prova:


Kikoman i el menda. Bocata buti i Moritz

També la representació del Sant Boi, ha estat força alta aquest matí i l'hem completat amb dutxa i dinar a les pistes del Sant Boi.

Ara descansar i el proper diumenge, el cross de la muntanyeta, però aquí la prota serà l'Abril. Categoria benjamí. Li toca ja fer els 1000 metres. Sort petita !!!

salut!
jordi

No hay comentarios:

Publicar un comentario