L'esforç no és tal sense patiment.

Carpe diem amics !!

domingo, 27 de enero de 2013

DUATLO BTT - VALBUENA 2013

Comencem la temporada de curses aquest 2013 amb un clàssic del Baix Llobregat, la Duatló Valbuena de Muntanya que organitza aquesta botiga de bicis de Viladecans.

A diferència d'altres anys, aquest cop només hi havia una distància que era la següent:

Primer tram RUN: 6.5 km, pujada a Sant Ramon per la carena, 4 km de puja- puja y després un descens temerari per pistes de terra.
Segon tram BIKE: 17.5 km de bici de muntanya per les pistes del Garraf i del Montbaig. No gaire complicada, pistes amples i alguna cinta de ciment. Algun tram més exigent però a partir del 10 tot baixada.
Tercer tram RUN: Per la zona de boxes, un circuit marcat de 2,1 km.

Un total de 267 dorsals estaven marcats al box per col.locar les bicis. Zapes de bici a terra, el casc i poca cosa més. Una mica abrigats, encara que l'inici era a les 15.00h i en dissabte (una mica fora de lloc estàvem tots), ens preparàvem a l'area de sortida per iniciar la pujada exigent a Sant Ramon, a uns 325 metres d'altitud.




Jordi, Diego i Blas preparats pel repte. Atenció a les meves Oakley Jawbone de chinolandia !!
Ens col.loquem una mica enrera per no destorbar els que volen còrrer a ritmes vertiginosos i després d'un km pla tirem cap amunt. Trams de còrrer, trams de caminar ..... i trams d'esbufegar. Que dur !!



 Després de culminar l'ermita, apretar a la baixada i vigilant de posar el peu a on toca. Mitjanes de 9 min/km de pujada i de 4.20 min/km de baixada. Temps final 41 min els 6.5 km. 

Amb la llenga fora ..... literal
Aquesta foto és arribant a boxes. Agafem la bici i iniciem el tram. La T1 la faig en 1min:17s, força ràpid.
Vaig controlant en tot moment el Garmin, doncs l'estreno oficialment, apretant el LAP, m'indicarà posteriorment els temps dels trams i de les transicions.
El tram de bici el faig molt caute, doncs encara m'estic recuperant del còlic al ronyó del dia 16 i a la bici serà inevitable tirar de lumbars. El meu cap em deia pel matí que millor a caseta, però aquest espirit competitiu i sobretot les ganes de tornar-me a sentir esportista després de la Garmin d'Octubre em fa arriscar-me.
Al final, els ronyons bé, però cap el km7, després d'un parell de pujades exigents se'm puja el bessò esquerre per la falta d'entrenament i el que portem ja del primer tram corrents. Afluixo, estiro cames quan puc a dalt de la bici, beguda isotònica i vinga que no ha estat res. Patint com estava perque l'esquena no es queixès, les cames les decretava "insensibles" i preparades per a tot !! :-)
finalitzo la bici sense incidències en 1h10min, desnivell acumulat de 450 metres i velocitat mitja de 15km/h. Faig la T2 en 1min17s, curiosament el mateix temps que l'altre i a còrrer el segon tram.
Aquests segon es tracta de deixar el que queda i sobretot pensant que ja està tot fet gairebé.Acabo els 2.15 km en 12min50s, sencer i content per no haver patit més del compte.

Total, 2h07min. No han sortir les classificacions però calculo que sobre el 160 dels 220-230 que hauran participat. En el furgon de cola, com és habitual però no em puc demanar més a dia d'avui.

Creuar la linea d'arribada, i pizza, isotònic, samarreta de record i xerrada amb els companys. Això és el millor.


 Entres els 50 primers els companys del club d'Atletisme Sant Boi, tots uns màkines.
Enhorabona a tots, ens veurem la propera setmana a la DU de Catalunya per equips del Prat. Aquest cop, desde la barrera, sense presió per gaudir de l'espectacle.

salut i km!

No hay comentarios:

Publicar un comentario