L'esforç no és tal sense patiment.

Carpe diem amics !!

domingo, 16 de diciembre de 2012

VAMOS !!

Avui he fet la inscripció a l'Ironman de l'octubre. Sí, molt aviat, però és que a finals de decembre canvien el preu. I també és una manera de no tirar enrera. Ja està fet. A tope, vamos !!

Per anar fent boca, avui he fet amb el Blas i Javi una nova ruta per el Montbaig, de nou els corriols i pistes de la part posterior de Sant Ramon, per acabar pujant de nou pel dur tram, curt però intens de l'ermita desde la part oest.



Han sortit uns 25 km, que he acabat de rematar amb 5 km de run amb l'Àngels per completar una transició de BTT/run bastant decent.


Aquí teniu la info del 5 km de run, via Garmin, el Fore 910xt.El bitxo aquest ja treu fum. Ja l'he pogut estrenar a totes tres disciplines i és increïble la quantitat d'info que t'arriba a donar, sobretot al swim, nombre de braçades, nombre de llargs, distància ......
Una molt bona compra la veritat.

Ahir però va ser el moment de la petita. l'Abril va fer es seu partit de handbol i va estar una estona .... de portera !!! Ni amb el travesser més baix pot cobrir la porteria, els de primer son minis !!!
Això a les 9.00, però a la tarda va ser la presentació de tots els equips en totes les seves categories del Handbol Cooperativa, tots els escolars, infantils, juvenils ..... més de 120 futurs handbolistes !! Bé, de fet ja ho són !!


Seguirem informant.

salut !!

No hay comentarios:

Publicar un comentario