L'esforç no és tal sense patiment.

Carpe diem amics !!

domingo, 10 de junio de 2012

CRÒNICA LA MAQUINISTA 2012

Matí de runnering a la zona de La Maquinista. Cursa de 5 km i 10 km que permetia còrrer a tothom. El meu repte avui era fer de llebre per l'Àngels i que no s'emprenyés amb mi. Diu que l'animo en excés i es posa nerviosa. Sembla que ho he aconseguit, però a falta de temps oficial, per uns segons no haurem baixat de 60 minuts. Hem sortit tots junts a les 9.00 i de mica en mica s'ha anat estirant el grupet. La majoria, cursa de 5 km, tot i que ara saben que podien fer l'altre. L`Àngels, Amadeu i jo, hem fet la segona volta per acabar del tot satisfets. Aigua, gatorade, actimel i amanida del Mc Donalds. Que light !!

Los putos cracks !!!
Les sensacions d'aquesta cursa, força planera excepte uns 200 metres que es passen dos cops, es que és molt popular. Increïble la quantitat de gent que retallaba a les cantonades, hauran fet 1 km menys. No ho acabo d'entendre, falta d'esperit esportiu o de normes bàsiques del respecte per els que no ho fan. Perque si es per no cansar-se tant, que entrenin una mica més  ......

També m'ha sorprés, pel fet de ser dues voltes al mateix circuit, que hem vist passar els primers quan arribaben a meta i nosaltres just feiem els primers 5 km. Conclusió, corrien el doble de ràpid, però m'ha xocat que el motorista que encapçalaba la cursa, obria pas pel primer i segon que anaven gairebé junts, però tercer, quart, etc, ja tenien que fer slaloms per esquivar tots els populars com nosaltres. Bé, ja ho deuen saber d'altres vegades, però segur que els hi resta temps.

Queda un bon record i ara a pensar en la propera.
salut !

No hay comentarios:

Publicar un comentario