L'esforç no és tal sense patiment.

Carpe diem amics !!

lunes, 9 de abril de 2012

TORNEM A LA RUTINA

Tornem al dia a dia després de tots els dies de festa. Difícil poder seguir el planning per temes logístics, de disponibilitat de material i d'instal.lacions. També va bé poder dedicar més temps a la familia i fer coses diferents per trencar la rutina. Tot i així, he pogut combinar bastant bé els dies amb la bici de BTT pel Delta de l'Ebre, 50 km en pla en 2h30min, i algun altre dia molt més suau. A Conca, on varem passar uns dies a Monteagudo de las Salinas, varem fer running per la muntanya, un entorn magnífic amb perfils variats, 3 dies seguits, uns 23 km acumulats suaus. Vaig rematar ahir amb la BTT per Sant Ramon i tot l'entorn fent uns 22 km en dues hores aprox i avui, tot i estar una mica carregat he sortit amb la de carretera pujant a Begues i alguns altres km extres per completar 45 km en 2h30min.
A faltat swim que l'aniré recuperant en els propers dies. S'aproximen varies competicions en les properes setmanes, aquest diumenge pedalada per Montserrat en BTT de 56 km, el següent cap de setmana Duatlo d'Espanya per equips a Soria on vaig de tècnic de suport i al maig comencen les Triatlons !!!
Iniciem la temporada amb la triatló per equips al Prat on crec que aqui ja no m'escapo, el dia 5, i el dia següent diumenge, la triatló individual a Sitges. Dos plats forts. Tot això dins del planning, però haurem de començar a agafar sensacions.
El millor però de tots aquests dies ha estat la tercera posició de l'Abril al Cross del Llor, de 23 participants, va recòrrer els 350 metres de menys a més, fent una gran remontada en la recta final passant de la desena posició i avançant a totes les demés corredores creuant la linea d'arribada amb la segona classificada. Va ser necessària la foto finish !! Enhorabona Abril, ja guanyes més coses que els papis !!
I de tot això que he explicat, us penjo les fotos. Seguirem informant, que ven aviat comencen les competicions de veritat. Bona tornada a la feina a tots !!

El Castell de Monteagudo de las Salinas

El Castell i el poble a la base. 150 habitants ......


Les creus en el recorregut de BTT per el Montpedròs


l'Abril 3a classificada, al podi

L'Abril amb la medalla i les "okupes" 4a i 5ena


 

No hay comentarios:

Publicar un comentario