L'esforç no és tal sense patiment.

Carpe diem amics !!

domingo, 22 de marzo de 2015

DUATLÓ BANYOLES 2015





L'any passat vaig tocar fons en aquesta Duatló. Va ser distància olímpica i els meus tendons d'aquiles van dir prou doncs venia de tota el tute del Ironman. Vaig acabar-la amb molt de dolor, caminant en trams i passant després per fisio i recuperació durant 3 mesos per poder recuperar.
Puc dir que ara tinc més cura, que els protegeixo més i tinc assumit que cal estirar i molt per evitar sobrecàrreges. De fet ho hauríem de fer amb tots els tendons i tots el muscles. No hi ha temps per a tots .... això és cert.

Doncs bé, tornàvem a l'escena del crim, un any després i en distància sprint. Diuen que ho han canviat per temes logístics i de permisos veïnals.

Puc dir però que la cursa va ser l'excusa. Juntament amb Rosalia, Kiko i Carlos varem passar un cap de setmana molt bó, de desconnexió, i de bons àpats, on enmig hi havia la duatló.




La prova en si va ser positiva, sense incidències remarcables. Puc dir que molt nivell dels 400 participants, 362 acabats, on els primers 5 km anava a ritme de 4:30 i anava dels últims. No cal afegir més. 
La bici força ràpida, on el fred ens va fer dubtar tot el matí de quina roba possar-nos. Amb un bon desnivell a la sortida i un parell de km del 8% i algun baixada també que ajudava a recuperar.
Vaig juntar-me amb un parell de grups de 3-4 unitats, on anavem fent relleus per intentar enganxar els grups que veiem davant. En aquests moments es viu l'essència d'aquest esport. De competició i d'esforç.

Transicions també correctes, casc i canvi de calçat i apretar en els últims 2.5km.

Parcials de 21:15/43:35/11.28 per comptabilitzar un total de 1h16'10"

Cal dir que hi va haver un problema informàtic i alguns parcials i temps finals no es van recollir. La fede està recopilant les dades.
Ja us dic però que la posició va ser vora el 280 dels 362 participants.
Però content de com vàrem acabar tots. Bona matinal del CASBOI !!!






Amb en Carlos i la Paula, segona a categoria sub 23 !!


Un cop més però, la crack de les cracks és l'Abril. En una cursa perfecte al Cross del Llor va acabar segona de la seva categoria femenina 3er de primària.
On la primera posició era impossible, va fer una tàctica ideal d'apretar al començament, i regular per esprintar en els últims metres i recuperant posicions que la van fer pujar al calaix com a segona.
Fusta de lluitadora, d'apretar les dents, que si segueix així la faran arribar lluny.
Ella molt contenta i satisfeta de la cursa, i els pares més jeje.
Enhorabona Abril !!!


Salut !!

No hay comentarios:

Publicar un comentario