L'esforç no és tal sense patiment.

Carpe diem amics !!

domingo, 17 de febrero de 2013

MITJA MARATÓ BARCELONA 2013

Feia temps que no participava en una Mitja, sobretot per falta de temps per fer un entrenament digne i buscar una bona marca.
Hi ha altres maneres però, i és gaudir de l'ambient, acompanyant l'Àngels i prenent-te la cursa com un rodatje llarg, sortint del final, disfrutar de la ciutat, del recorregut que no pots fer mai pels cotxes ........
I així ha estat. La veritat, sense cap tipus d'incidències.
Desde el començament hem buscat un ritme cómode, amb l'objectiu d'acabar bé, sencers. Temps final per sobre de les 2 hores, ritme de 6 min/km, però el poder-lo mantenir vol dir que hauriem pogut apretar més.
De matí, hem arribat una mica justos amb el cotxe, bastanta xiripa de poder aparcar molt aprop, just on marxava un "resident verd" i ens han sobrat 5 minuts fins que han fet la primera sortida, doncs eren 3 "onades", la primera, en cadira de rodes. 11 minuts després passavem per la linea de sortida, i ja no hem parat fins tornar a cruar-la.
Aquest és el recorregut:


Un pel diferent d'anys anteriors, l'han fet més ràpid i sense gairebé desnivells, excepte Paral.lel, si de cas alguna baixada que ajudava a recuperar forces.
Els estrangers flipaven amb els nostres monuments, grups de francesos, d'alemanys, en grupets anaven fent la mitja. Gent també animant als corredors que sempre s'agraeix.
Segueixo fent ús del Garmin, i la veritat és que va de conya. Via GPS m'han sortit uns metres més, 21km 380, uns 300 més, però pot ser per el track propi del recorregut.
Les pulsacions, constants a 150 ppm aprox, excepte els ultims 500 metres on hem apretat.
Per tant, molt bon entrenament i matinal i una pujada de moral i adrenalina per la cursa del 10 de març de Sant Boi, la de casa, on no podem faltar !!

Per últim, el record d'avui, una més a la saca.


La propera fita és el pròxim diumenge, Duatló d'Igualada. Un puja i baixa on espero fer un bon paper.
Seguirem explicant.
salut !!

No hay comentarios:

Publicar un comentario