L'esforç no és tal sense patiment.

Carpe diem amics !!

sábado, 10 de diciembre de 2011

RELAX ACTIU - DECEMBRE 2011

Estem en época baixa d'entrenaments, però aquesta setmana, una mica rara amb els dies de festa de la Inmaculada i la Constitució he pogut fer diverses "sortides" dels 3 esports que composen una triatló.

El dia 6 vaig participar a la XXX Pujada al Castell de Castelldefels, un recorregut de 4.9 km amb pujades constants però molt atractiva. És gratuita, a les 10.00 del matí, al costat de casa ......

Aquest és el perfil i la foto de sortida:



Podeu observar la pujada pronunciada dels primers kilòmetres, i l'ascens continu excepte una baixada fins els últims 300 metres d'ascens al castell. Cursa curta però intensa. Tot i la duresa, mitjana de 4:40 min/km, punts de 4 min/km per completar la cursa en 22:30. Just tres segons menys que l'any passat, tot i haver entrenat menys. 
L'Àngels i Montse amb un temps sobre 28 minuts i els cracks Cèsar i David entre els 20 primers de gairebé 700. No hi ha res com entrenar .........

El dia següent pel matí vaig tornar a tastar la piscina després de gairebé 2 mesos. Com es perd sense entrenar en aquest esport !!!
Tot i així, 1000 metres matutins per retrobar el medi aquàtic i tornar a tenir sensacions.

La tercera part de la TRI la vaig fer ahir divendres en BTT. Amb en Blas varem sortir de casa cap a les 8 per estar un hora més tard amb l'Edu a la falda del Garraf inici Vilanova. Alguns km d'asfalt per la vila fins endinsar-nos al parc natural. Camins de terra amb força pedra en lleugera pujada que ens havíen de portar per un circuit ja fixat fins tornar a casa. Aquesta era la proposta del nostre    biker Eduard, que espero que amb bona fe va tornar a modificar sobre la marxa al més pur estil "llanero solitario". 
Finalment varen ser 30 kilòmetres amb pujada a un turó espectacular i una vista que va valer la pena. Es clar, varem arribar de casualitat i després de menjar-nos varies vies que ni les cabres. Caiguda del de sempre: jo, aquest cop per culpa d'un arbre massa prop del camí que va moure una branca just quan passava. Sense importància però nova marca al genoll. 
Aquí el recull fotogràfic:

P'arriba como las cabras !!!

Vilanova al fons

Blas, Jordi i Edu

I el perfil que ens va sortir després de dues hores de biking:

Sembla el Red Canyon ......
El millor del matí, entrepa de truita de patata amb coca-cola per reposar les forces i de nou cap a casa.
Així doncs, setmana de festes, ponts i triatló espaiada en el temps però que fa recordar grans moments de la temporada.

salut!




No hay comentarios:

Publicar un comentario